Betyg

Fördelar

  • Jämför försäkringar
  • Helt gratis att jämföra

Besök nu

Läs mer

Zmarta Bilförsäkring - vårt omdöme

Jämförelsetjänsten Zmarta hjälper dig snabbt och smidigt att hitta de bästa försäkringarna, men kan även hjälpa till när du vill jämföra lån, kreditkort eller sparande. Företaget har över 17 års erfarenhet i branschen vilket innebär att du knappast behöver oroa dig över deras kompetens. Du är garanterat i trygga händer.

Zmarta jobbar för att hitta de bästa lösningarna för sina kunder helt enkelt. Sajten jämför försäkringar ifrån bolag som Dina Försäkringar, Moderna Försäkringar, Gjensidige, Nu bilförsäkring och Vardia och dessutom är tjänsten helt kostnadsfri!

Såhär fungerar Zmarta

Hos Zmarta jämför du som sagt de bästa villkoren och erbjudanden på marknaden just nu när det gäller bland annat bilförsäkring. Såhär fungerar tjänsten:

  • På webbsidan fyller du enkelt i ett formulär där du talar om vad du letar efter för typ av bilförsäkring. Dessutom förklarar Zmarta vad de olika typerna av bilförsäkringarna innehåller för att det ska bli så tydligt som möjligt. De olika försäkringarna du sedan kan välja emellan är dessutom betygsatta med systemet ZmartaBetyg, vilket förenklar för dig när det gäller att se vilken försäkring som är allra bäst när det gäller helheten, inte bara billigast.
  • Efter att Zmarta samlat in olika offerter ifrån olika försäkringsbolag får du själv välja och vraka mellan dem och hitta den försäkring som matchar dina önskningar allra bäst.
  • Hittar du något som faller dig i smaken, tecknar du snabbt och enkelt försäkringen direkt på Zmartas hemsida. Det enda du behöver göra är att ange när din nya bilförsäkring ska börja gälla, sedan är processen klar!

Säkert, enkelt och kostnadsfritt

Du behöver knappast oroa dig över säkerheten hos Zmarta, utan alla uppgifter och information är krypterade för kundernas trygghet. De system och rutiner som används uppdateras regelbundet så du kan sova gott på nätterna. Tjänsten är superenkel och på hemsidan navigerar du dig enkelt fram. Det enda du behöver göra är, som vi nämnde tidigare, att fylla i ett formulär som Zmarta sedan använder för att matcha dina önskningar mot försäkringsbolagens erbjudanden. Jämförelsetjänsten är såklart kostnadsfri och du tecknar snabbt en ny bilförsäkring på bara några minuter!

Hjälpsam support

Zmarta är väldigt pedagogiska och gör allting lätt att förstå. Skulle du dock ha frågor eller kanske uppstår det något plötsligt problem kan du kontakta kundtjänsten, antigen via telefon eller mail, och få hjälp av de kunniga medarbetarna. Kundtjänsten har öppet vardagar mellan 08:00-17:00. Bra service är ett av Zmartas huvudsakliga mål, så du kan förvänta dig att bli vänligt bemött.