Få rabatt på din bilförsäkring

Här på bilförsäkringen.com presenterar vi bara marknadens billigaste och bästa bilförsäkringar. Ta till exempel Moderna Försäkringar som nu har hamnat i topp i Konsumenternas Försäkringsbyrås lista över olika bilförsäkringar. Det här är ett gott betyg för Moderna Försäkringar men även ett gott betyg för vårt omdöme på bilförsäkringen.com. Trots att Moderna Försäkringars bilförsäkring marknadens kanske bästa bilförsäkring är den billig och kan bli ännu billigare om du samlar alla dina försäkringar hos Moderna försäkringar. Du kan få upp till 20 % rabatt på dina försäkringar. Snacka om att komma billigt undan.

Men det är inte bara Moderna försäkringar som kan ge dig rabatt på en redan billig bilförsäkring. Även Gjensidige, Vardia och Salus Ansvar ger dig generösa rabatter.

Gjensidige ger dig 10 % i rabatt på bilförsäkringen och hela 20 % på boendeförsäkringen om du tecknar dessa två försäkringar hos dem. Ett riktigt klipp eftersom en boendeförsäkring brukar kosta en hel del och 10 % i rabatt på en redan förmånlig bilförsäkring är inte illa alls.

Vardia ger dig hela 20 % rabatt på sin billiga bilförsäkring om du även tecknar en boendeförsäkring hos dem. Ett riktigt bra val för dig som vill ha en riktigt billig bilförsäkring.

Salus Ansvar ger dig 10 % i rabatt på deras suveräna bilförsäkring om du samlar dina försäkringar hos dem. Inte nog med det, du får 10 % rabatt på alla försäkringar samt 5 % rabatt om du köper din bilförsäkring online.

Så vilket erbjudande ska du då nappa på? Det är det svårt att svara på eftersom det skiljer sig från fall till fall. Kolla därför närmare på vilka villkor som gäller för de olika försäkringarna och begär ett pris så ser du vilket försäkringsbolag som blir bäst för just dig.