Vardia

Zmarta Bilförsäkring

Jämförelsetjänsten Zmarta hjälper dig snabbt och smidigt att hitta de bästa försäkringarna, men kan även hjälpa till när du vill jämföra lån, kreditkort eller sparande. Företaget har över 17 års erfarenhet i branschen vilket innebär att du knappast behöver oroa dig över deras kompetens. Du är garanterat i trygga händer. Zmarta jobbar för att hitta..

Svedea

Svedea har sedan sin start 2010 vunnit över 200 000 nöjda kunder som blir allt fler och fler. Försäkringsbolaget har tillåtelse ifrån Finansinspektionen och Inter Hannover ansvarar för de produkter som erbjuds hos Svedea. Här erbjuds försäkringar av alla dess slag, så som olika typer av fordonsförsäkringar, djurförsäkringar samt företagsförsäkringar. Dessutom är Svedea noggranna med vad..

Moderna Försäkringar

Moderna Försäkringar, som är en del av Tryg vilken är en av Nordens allra största försäkringskoncerner, erbjuder försäkringar till både privatpersoner och företag. Hos Moderna Försäkringar hittar du inte bara bilförsäkring, utan även försäkringar som täcker ditt hem, din båt, din mc samt dina djur. När det kommer till bilförsäkringen så kan du utforma den..